Łukasz Schab
29 czerwiec 2022 12:14
Z dnia na dzień busy przestały jeździć, a strona została zdjęta. Bez ostrzeżenia, bez żadnych informacji ani ogłoszeń.

Odp na odp właściciela:

Nie każdy korzysta z Facebooka. Poza tym nie widzę powodu, żeby śledzić stronę jakiejś firmy. Sporo ludzi rano pojechało do pracy lub szkoły, a popołudniu już się nie doczekali powrotu. Firma też się nie poczuwała, żeby oddać pieniądze za bilety miesięczne, chociaż za pół miesiąca.
pokaż więcej...
Снежана Чабан
14 listopad 2021 19:14
pokaż więcej...
Julia Oo
15 październik 2021 14:53
pokaż więcej...
Adriana Winter
25 lipiec 2021 17:29
Ktoś biznes chyba dla śmieszków prowadzi. Rozkład w internecie jedno, na przystanku drugie a faktyczny czas odjazdu trzecie. Zero szacunku dla potencjalnego klienta, dezinformacja, rozklekotane busy.
pokaż więcej...
sfagfsaf gadga
23 czerwiec 2021 13:21
Poprawcie rozkład jelenia góra - szklarska poręba w internecie, bo nie wyświetlają się kursy po godzinie 12. Dziękuję za poprawę
pokaż więcej...
Piotrek Sołodyczko
16 czerwiec 2020 10:33
Rozkład jazdy na stronie internetowej, jest zupełnie nieaktualny, zero jakichkolwiek info o zmianie. Jedynie kartka nalepiona na przystanku ze zmianami. Nie każdy wychodzi z domu na przystanek sprawdzić o której będą kursowały busy, po to jest internet. Żenada.
pokaż więcej...
K. Ł.
01 listopad 2019 19:23
Naprawa alternatora, stosunkowo szybo ale bardzo drogo. Brak informacji o przybliżonych kosztach naprawy, dostajesz rachunek i wyskakujesz z butów. Obsługa mało sympatyczna, gość w biurze do wymiany !!! Ładna buzia Pani Sandry, nic tu nie zmienia. Panie Robercie proszę przemyśleć i przyjżeć się bliżej w jaki sposób obsługiwani są klienci. Na chwilę obecną nie wrócę tu, a co za tym idzie nie polecam. Pozdrawiam i życzę zmian, dobrych zmian.
pokaż więcej...
Emilia Flieger
30 lipiec 2018 09:53
Absolutnie nie polecam tego warsztatu samochodowego. Panowie zobowiązali się do wykonania naprawy w ciągu tygodnia, natomiast auto udało mi się odebrać dopiero po miesiącu, po wielokrotnych, nieprzyjemnych interwencjach. Co więcej, po stuprocentowy odbiór auta zostałam kilkakrotnie zapraszana przez właściciela, natomiast na miejscu otrzymywałam od mechanika informacje, że samochód nie jest i w najbliższym czasie nie będzie gotowy.

Serdecznie odradzam współpracę z Panami.
pokaż więcej...

Dodaj odpowiedź

Dodaj opinię o TWG Polska Sp. z o.o.

Twoja ocena:
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TWG Polska Sp. z o.o.
reCAPTCHA

Dane kontaktowe

  • TWG Polska Sp. z o.o.
  • Śląska 11
  • Tel.: +48516458582
  • 55-300 Środa Śląska
  • Nip: 9131626259
  • www: www.twg-polska.pl
  • Godziny otwarcia: Otwarte
    Zamknięcie: 17:00
    Godziny otwarcia:
    wtorek:
    08:00 - 17:00
    środa:
    08:00 - 17:00
    czwartek:
    08:00 - 17:00
    piątek:
    08:00 - 17:00
    sobota:
    Zamknięte
    niedziela:
    Zamknięte
    poniedziałek:
    08:00 - 17:00
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości